Speelkamer inrichten? ideeën voor hippe kids

Speelkamer inrichten? Ontdek hier de nieuwste speelkamer ideeën voor uw kind; mooie meubels voor het inrichten van een stoere kinderspeelkamer. Bekijk hier alle voorbeelden van speelkamers.

Speelkamer inrichten?  - Ideeën en voorbeelden speelkamer


Bent u op zoek naar een leuk idee of voorbeeld voor een kinder speelkamer? Dé trend voor dit jaar op het gebied van wonen en speelkamer inrichten is duurzaam en eco. Een trend die eigenlijk al eerder opstak en nu de basis woonstijl is voor dit jaar, ook op het gebied van kindermeubels. De woonstijl is gebaseerd op inspiratie uit de natuur, recycling van materialen, landelijke vormen en puur materiaalgebruik zoals hout, wol en linnen. Dit zie je ook terug in leuke nieuwe ideeën voor het inrichten van de speelkamer voor kinderen.
 

speelkamer inrichten

 


 

Bekijk hier alle kindertafels met stoeltjes voor de speelkamer

 

Hippe kinderkamer en speelkamer inrichten


Voor de kinderkamer en speelkamer wordt deze trend vertaald in het gebruik van stoere ruige materialen zoals blank hout, steigerhout en gewassen hout. Dit in combinatie met mooie natuurlijke kleuren zoals taupe, grijs, bruin en zwart voor jongens en rose, goud, lime en zilver voor meisjes. Bling bling is nog altijd aanwezig maar wel in softere tinten zoals pastels. De vormen zijn basic, een rustige basis die goed combineert met de uitbundige kleuren van het speelgoed.

 

Speelkamer inrichten - de Mooimakers


Ook voor het inrichten van de speelkamer is de natuurlijke woonstijl met functionele kindermeubels een goede basis. De verzamelwoede van de kids maakt een speelkamer vaak tot een “villa kakelbont”. Plaats voor je rommelmaker(s)  een kindermeubel met heel veel opbergruimte in de speelkamer. Zo houd je het overzichtelijk en gezellig. Een aantal voorbeelden van stoere houten meubels voor de speelkamer:

Speelkamer inrichten -  De opberg kindertafel


Een houten kindertafel met veel bergruimte is een handige oplossing voor opgeruimd wonen en spelen. De zitmeubels zijn van zodanige hoogte en stevigheid dat kids tot en met twaalf jaar hiermee uit de voeten kunnen. Een praktische doorgroeier dus.

Speelkamer inrichten - Het 4+ Kinderbureau


Voor kids die nog geen huiswerk hoeven te maken maar wel graag hun eigen werktafeltje hebben om te tekenen en te leren schrijven. Praktisch: het opbergvak in het kinderbureautje én in het stoeltje. 
 

Speelkamer inrichten - schatkist


Je kunt de speelkamer inrichten met leuke stoere houten zitbankjes. Losstaand een handig kindermeubel met een groot opbergvak voor alle verzamelde schatten van je kids. Ook leuk om het te combineren met andere speel- en kindermeubels. Maak zelf je eigen mooie compositie.
Zowel het bureautje als de kinderbank zijn voorzien van een grote bergruimte. 


Reacties

  1. JunkTrunk JunkTrunk

    Beste Marike, de speelkamer meubels van JunkTrunk zijn eenvoudig te monteren. Alle tafelbladen zijn voor gemonteerd, alleen de poten hoeven eronder gezet te worden.

  2. Marike Marike

    Hallo ik wil graag onze nieuwe speelkamer inrichten met kindermeubels. Hoeveel tijd kost het om zo'n tafel in elkaar te zetten, of worden deze kindermeubels al gemonteerd geleverd?

  3. JunkTrunk JunkTrunk

    Het kindermeubilair van JunkTrunk is gemakkelijk schoon te maken met wat milde zeep. Daarna kun je het droogmaken met een zachte doek.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.