Speelgoed opbergen in de woonkamer - hoe doe je dat?

  • Geplaatst op
  • 0

Speelgoed opbergen in de woonkamer, met deze tips en opbergmeubels is jouw woonkamer altijd opgeruimd en netjes.

Speelgoed opruimen in woonkamer - tips en ideeënWie kent het niet, een woonkamer vol met rondslingerend speelgoed die eruit ziet alsof er een bom ontploft is? Zoveel speelgoed waarvan je eigenlijk niet weet waar je het allemaal moet laten?
Een speelhoekje voor de kids in de woonkamer is gezellig maar brengt ook weer extra opruimwerk met zich mee. zorg dus altijd ook voor voldoende opbergruimte.

Hoe lossen wit dit op? Uiteraard is een aparte speelgoedkast in de woonkamer een optie maar veel handiger en praktischer is een speelmeubel met ingebouwde opbergruimte. Handig én mooi voor het speelgoed opruimen in de woonkamer. En je slaat direct twee vliegen in één klap!

Hier vind je alle opbergmeubels voor de woonkamer


De kindermeubels van JunkTrunk zijn speciaal ontworpen voor het opbergen van speelgoed. Speelgoed opruimen in de woonkamer wordt met deze stoere opbergmeubels een fluitje van een cent. Al deze tijdloos gestylde speelmeubels zijn voorzien van een opbergvak. Er zijn leuke tafeltjes en bureautjes voor 1 kind maar je kunt ook kiezen voor een grote speeltafel waar wel zes vriendjes en vriendinnetjes kunnen plaats nemen. Zo heb je én een leuke speelhoek voor de kids én extra opbergruimte.


Het meubel dat hierboven staat afgebeeld is een twee persoons kindertafel met twee krukjes.
De tafel heeft twee werkbladen die opengeklapt kunnen worden om aan te spelen. Onder de werkbladen bevindt zich een bergvak dat voldoende ruimte biedt om al het speelgoed op te bergen in de woonkamer.
Deze tafel is er overigens ook in een vier persoons en zes persoons variant.
Bekijk hier alle kindertafels met bergvak.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden