Over ons

JunkTrunk Kindermeubels - het concept

 

Uitgangspunt voor de JunkTrunk kindermeubel serie was het ontwerpen van kindermeubels met een uitstraling die zowel kinderen als ouders aanspreekt en waarin speelgoed opgeborgen kan worden. De verschillende kindermeubels moesten onderling te combineren zijn en ook afzonderlijk kunnen functioneren. JunkTrunk kindermeubels worden gemaakt van de beste materialen en volgens europese kwaliteitsnormen. 

JunkTrunk Kindermeubels - het ontwerp

 

Het ontwerp van JunkTrunk® kindermeubels (Eric Pennings, 1963) is tijdloos en voelt zich thuis in elk interieur. JunkTrunk is het resultaat van een lange zoektocht, waarbij de ontwerper spelende en opgroeiende kinderen observeerde. Hun wijze van spelen, de ideale hoogte, niet braaf zitten maar hangen, liggen, staan en zitten afwisselen; het waren de bepalende factoren voor de ergonomie van een JunkTrunk kindermeubel.
De ervaring en scholing van Eric Pennings (onder meer Academie voor Kunst en Vormgeving en de Academie voor Industriële Vormgeving – thans Design Academy -) bepaalden het design voor de kindermeubels. 

JunkTrunk - het merk

In 2008 werd het merk JunkTrunk opgestart en werden de eerste kindermeubelen op de markt gebracht. Inmiddels wordt ons JunkTrunk assortiment ook verkocht in diverse landen buiten Nederland waaronder België, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Luxemburg en sinds deze maand zelfs ook in Rusland.

Contacteer ons

Neem gerust contact met ons op. Al onze contactgegevens vindt u op deze pagina