Speelhoek woonkamer

Speelhoek woonkamer - spelen én opruimen

Met een speelhoek in de woonkamer hebben de kids gezellig hun eigen speelruimte met een eigen kindermeubel en speelgoed. Een knus speelhoekje in de woonkamer waar ze al hun spulletjes bij de hand hebben. Waar ze kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes aan een mooi en handig meubel.
Voor het inrichten van een speelhoek in de woonkamer is opbergruimte belangrijk. Kinderen verzamelen in de loop der tijd hele hoeveelheden speelgoed dat ook weer een plaatsje moet krijgen. En zeker in een speelhoek in de woonkamer is het gezelliger als je na het spelen ook alles weer netjes kunt opruimen.Bij de keuze van een leuk kindermeubel voor de living speelt ook het design een rol. Het goed integreren van de speelhoek in rest van de woonkamer lukt het beste met kindermeubels die wat minder schreeuwerig zijn en qua ontwerp en design zijn afgestemd op de rest van het interieur.

JunkTrunk® heeft een assortiment originele kinderopbergmeubels voor de speelhoek-woonkamer.
Meubels waar zowel kinderen als ouders hun voordeel mee doen. Jaar in, jaar uit. Met een stoer design, veel opbergruimte én heel veel speelmogelijkheden. Bekijk hierboven een aantal voorbeelden of ga naar de Mix & Match pagina om zelf je eigen woonkamer speelhoek samen te stellen.