Media

JunkTrunk in de Media


Onze JunkTrunk kinderhoek meubelen worden regelmatig opgepikt door de media. Magazines zoals Libelle, Ariadne at Home, Flair, Ouders van Nu, Groter Groeien, en het bekende Nederlandse woonblad VT Wonen publiceerden diverse artikelen over onze kindermeubels. Daarnaast schreven ook buitenlandse glossies, zoals Red Magazine UK onlangs een artikel over onze kindertafels van blank hout voor in de woonkamer. Ook in 2019 staat het kindermeubelmerk JunkTunk weer in diverse magazines op het gebied van wonen en kinderen. 
 
 
 

Gespot in de bladen:

Op deze pagina delen wij met jullie graag de meest recente publicaties in de bladen, want hoe leuk is het om JunkTrunk meubels in de bladen te zien? Kijk hieronder waar we JunkTrunk hebben gespot.
 
Ariadne at Home:                                                                            Libelle:
 
junktrunk                libelle junktrunk    
 

Gespot bij Bedrijven:

Ook bedrijven houden van JunkTrunk kindermeubels! Je vindt onze Kindermeubel sets bij scholen, kinderdagverblijven, restaurants, autobedrijven, winkels etc. Zo kunnen de kinderen bij bijvoorbeeld in het restaurant van "de Verkadefabriek" in 's Hertogenbosch (een groot cultureel centrum in de oude koekjes fabriek)  aanschuiven aan een mooie JunkTrunk speelset.

JunkTrunk speelset