Speelmeubels voor kinderen

Speelmeubel, praktisch én mooi

Met het stijlvolle speelmeubilair van JunkTrunk ben je altijd verzekerd van een fantastische eyecatcher voor je interieur. Er zijn veel verschillende modellen en maten speelmeubels verkrijgbaar dus er zit er altijd wel iets moois bij. Of je nou een iets voor de kinderkamer zoekt of een stylish tafeltje voor de woonkamer, een speelmeubel van JunkTrunk past in ieder interieur.

 

Speelmeubilair Mix & Match

De speelmeubels van JunkTrunk® staan voor spelen en opbergen in één. Een tafel met banken, een kinderbureau of een tafel met bijpassende stoelen; de houten speelmeubels van het merk JunkTrunk zijn stuk voor stuk voorzien van een ingenieus opbergsysteem. Spelen én opruimen was nog nooit zo gemakkelijk.

Speelmeubel voor de kinderkamer

Mooie meubeltjes maken de kinderkamer gezellig én netjes. Speelgoed kan direct na het spelen worden opgeborgen in de handige tafels met opbergruimte.
Voor leuke tips en ideeën voor het inrichten van een leuk speelhoekje kun je een bezoekje aan ons blog brengen. Hier vind je regelmatig styling tips voor het kinderinterieur.

Onze collectie speelmeubilair is absoluut geen dertien-in-een-dozijn assortiment. Iedere JunkTrunk is voorzien van een bijzonder, eigentijds én praktisch ontwerp. Het blank houten design van het speelmeubel zorgt voor een rustige en robuuste uitstraling dat in ieder interieur past.

Speelmeubels - maatwerk

Qua maatvoering is ons meubilair te gebruiken door kinderen tot en met 12 jaar. Een JunkTrunk gaat dus heel wat jaartjes mee. Laat je verrassen en inspireren en bestel eenvoudig  de ideale kinderset online. Met dit eigentijdse en super handige speelmeubel weet je zeker dat het altijd goed zit.