Kindermeubelen

Kindermeubelen, praktisch én mooi

Een tafeltje, bureautje, stoeltje, krukje of bankje? Met de stijlvolle design kindermeubelen van JunkTrunk ben je altijd verzekerd van een fantastische eyecatcher voor je interieur. Er zijn veel verschillende modellen en maten kindermeubelen verkrijgbaar dus er zit er altijd wel een mooi meubel bij. Of je nou een kindermeubeltje voor de kinderkamer zoekt of een stylish tafeltje voor de woonkamer, de kindermeubelen van JunkTrunk passen in ieder interieur.

Kindermeubelen van JunkTrunk® staan voor spelen en opbergen in één. Een kindermeubel met banken, een kinderbureau of een tafel met bijpassende stoelen; JunkTrunk kindermeubelen zijn stuk voor stuk kindermeubelen met een ingenieus opbergsysteem. Spelen én opruimen was nog nooit zo gemakkelijk.

Mooie kindermeubelen maken de kinderkamer gezellig én netjes. Speelgoed kan direct na het spelen worden opgeborgen in de handige kindermeubels met opbergruimte.
Voor leuke tips en ideeën voor het inrichten van een leuk speelhoekje kun je een bezoekje aan ons blog brengen. Hier vind je regelmatig stylingtips voor het kinderinterieur.

Onze collectie kindermeubelen is absoluut geen dertien-in-een-dozijn assortiment. Iedere JunkTrunk is voorzien van een bijzonder, eigentijds én praktisch ontwerp. Het blank houten design van de kindermeubelen zorgen voor een rustige en robuuste uitstraling dat in ieder interieur past.

Qua maatvoering zijn onze kindermeubelen te gebruiken door kinderen tot en met 12 jaar. Een JunkTrunk kinder meubel gaat dus heel wat jaartjes mee. Laat je verrassen en inspireren door de JunkTrunk kindermeubelen online en bestel gemakkelijk de ideale kinderset. Met deze eigentijdse en super handige kindermeubelen weet je zeker dat het altijd goed zit.