Speelstructuur

De JunkTrunk® kindermeubels kunt u vanzelfsprekend inzetten als "stand-alone" producten binnen uw speelhoek of wachtruimte. Er is echter nog veel meer mogelijk.

Indien u namelijk voornemens bent om een complete speelstructuur te plaatsen kunt u met de JunkTrunk speelmeubels praktisch iedere mogelijke configuratie realiseren. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en budget, kiest u de gewenste kindertafels en speelmeubilair. Vervolgens plaatst u die in de gewenste opstelling en koppelt ze met de unieke JunkTrunk connectors.

Deze connectors kunnen zowel voor dwarsverbindingen worden gebruikt als voor lengteverbindingen. In het geval van een lengteverbinding, volstaat 1 set connectors. Indien u een dwarsverbinding maakt, heeft u naast 2 sets connectors tevens een krukje nodig. Zo ontstaat heel eenvoudig een "à la carte" speelstructuur.

Op deze wijze kunt u een schier oneindig aantal opstellingen en speelstructuren maken. Het JunkTrunk assortiment is dermate flexibel dat eigenlijk alles mogelijk is. Komt u er desondanks niet geheel aan uit of wenst u ons advies, neem dan zeker even contact met ons op. Wij adviseren u graag met raad en daad!