Houten Kinderstoeltjes

Houten kinderstoeltjes - praktisch en mooi


Houten kinderstoeltjes van JunkTrunk® zijn er in verschillende soorten en maten. Kinderkrukjes, houten kinderstoeltjes met rugleuning, een houten kinderstoeltje met speelgoed opbergvak.., er is keuze voor iedere smaak. De stoeltjes zijn super stevig door de zware kwaliteit hout. Praktisch, solide én handig!
De houten kinderstoeltjes vormen een ideale combinatie met de bijpassende JunkTrunk tafels maar zijn ook op zichzelf een compleet en handig kindermeubel. Bekijk hieronder ons assortiment houten kinderstoeltjes.

JunkTrunk heeft een ruime collectie krukjes, kinderstoeltjes en bankjes beschikbaar om zelf een geweldige kinderset samen te stellen. De houten kinderstoeltjes van JunkTrunk stralen pure kwaliteit uit. Of je nu kiest voor een stoelje met klepdeksel of een handig bijzetkrukje, ze tonen stevigheid en klasse. Bovendien passen ze bijzonder goed in vrijwel iedere ruimte door de vele modellen, maten en opstellingen die mogelijk zijn met deze veelzijdige meubels.

Naast de houten stoeltjes die voorzien zijn van een opbergvak onder het zitgedeelte,vind je in onze webshop ook het perfecte houten kinderstoelje voor de speelkamer, woonkamer of kinderkamer.
JunkTrunk weet als geen ander hoe prettig het is om een opgeruimde speelhoek in huis te hebben die er ook nog eens super stijlvol uitziet. Met een houten kinderstoeltje van JunkTrunk zit je altijd goed.

Het creëren van je eigen unieke speelhoek is een kwestie van goed stylen en combineren. Dat is niet eens zo moeilijk, want alle items van JunkTrunk combineren sowieso goed met elkaar.
De kinderstoeltjes van hout zijn van massief duurzaam hout en geschikt voor kinderen tot en met 12 jaar. De stoere JunkTrunk look komt voort uit het lichte berkenhout, gecombineerd met de mat zwarte beuken poten en het eigentijdse JunkTrunk logo. Met deze stevige en duurzame kinderstoeltjes kun je probleemloos heel wat jaartjes vooruit.

Eén ding is zeker, met de stijlvolle houten kinderstoeltjes van JunkTrunk haal je iets unieks in huis én houd je je huis netjes opgeruimd. Shop vandaag nog je mooiste stoeltje online dan verzenden wij je favoriete item gratis naar jou thuis.