Kindertafel met Banken

Kindertafel met bankjes


Een stoere kindertafel met bankjes is een ideale kinderspeelset. JunkTrunk heeft verschillende maten tafels met bijpassend bankje. De tafel wordt in twee delen opengeklapt en eronder bevindt zich een groot speelgoedvak. Ideaal voor bijvoorbeeld knutsel-of tekenspullen of constructiespeelgoed zoals LEGO en Playmobil. Maar ook schoolspullen of boekjes vinden gemakkelijk een plaatsje in dit enorme bergvak onder de tafel. Combineer dit super praktische meubel met één of twee banken en je hebt een prachtig complete kindertafel met bankjes.JunkTrunk meubels zijn bijzonder stevig, stabiel en robuust. De zware kwaliteit hout garandeert urenland veilig speelplezier. De kindertafel en bankjes zijn stevig op de massiefhouten poten, gaan niet schuiven en zijn geschikt voor intensief gebruik. Zowel de kindertafel als de banken zijn afgewerkt met een lak op waterbasis wat schoonmaken vergemakkelijkt.

Er is keuze uit een vier-persoons kindertafel met banken en een zes-persoons tafel met bank (en). De kinderbanken zijn er in twee varianten; een houten bank met vaste zitting en een bank met opbergruimte. Alle combinaties zijn mogelijk. Bekijk hier ons complete aanbod kindertafels. Zo kun je bij een opstelling tegen een wand kiezen voor een tafel met bankje zonder rugleuning en een bankje mét rugleuning. Kies je eigen unieke set voor optimaal speelplezier.

Deze set met kindertafel en bankjes is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar en kan door de wat grotere maatvoering ook gemakkelijk gebruikt worden door grotere kinderen tot en met twaalf jaar.
Een JunkTrunk set koop je voor jarenlang speel- en opbergplezier.

Je kunt de kindertafel met bankjes nu eenvoudig online kopen en bovendien gratis laten verzenden naar je huisadres. Met een kindertafel en bankje van JunkTrunk zit je altijd goed!