Kinderbankjes

Kinderbankjes online - Mix & Match 

JunkTrunk heeft een uitgebreid assortiment stoere kinderbankjes in verschillende soorten, maten en modellen. Handige 2-persoons kinderbankjes en wat grotere ruime 3-zits kinderbanken. Ook heb je de keuze tussen kinderbankjes met of zonder rugleuning. Én natuurlijk hebben we ook de populaire speelgoed kinderbankjes in het assortiment die voorzien zijn van een groot opbergvak voor speelgoed, boekjes, tijdschriften, verkleedspullen, noem maar op.. Mix en match de mooie stevige kinderbankjes van JunkTrunk met een bijpassende kindertafel en creëer zo je eigen unieke en complete speelhoek.

Alle Kinder bankjes zijn te combineren met de JunkTrunk kindertafels. Wanneer je kiest voor een comfortabel kinderbankje met rugleuning én opbergvak creëer je in een handomdraai een veilige én nette speelhoek voor je kind. Handig voor in de living. Of ga bijvoorbeeld voor een vierkante kindertafel met twee kinderbankjes in een hoekopstelling zodat je binnen een beperkte ruimte toch een complete kinderset kunt plaatsen.

Met deze multi-functionele kinderbankjes kun je alle kanten op. Ook op zichzelf zijn de JunkTrunk kinderbankjes multi-inzetbaar. Gebruik ze bijvoorbeeld als extra zitplaats voor als er bezoek is of als opbergmeubeltje of nachtkastje in de kinderkamer.

De kinderbankjes van JunkTrunk zijn degelijk, stabiel én mooi. Perfect dus voor in je woonkamer en eveneens super voor in een kinderkamer of speelkamer. De bankjes zijn gemaakt van de beste kwaliteit berkenhout en staan super stevig op de robuuste beukenhouten poten. De meubels zijn afgelakt met milieu- en kindvriendelijke lak waardoor ze eenvoudig schoon te maken zijn.  De kinderbanken zijn ideaal voor opgroeiende kinderen van 4 tot 12 jaar.

Welk model je ook kiest, het gaat om de combinatie die je maakt. Met de hippe kinderbankjes JunkTrunk heb je in een handomdraai een mooie design speelhoek samengesteld. Een speelhoekje voor één kind of een ruim bemeten kinderhoek voor 6 tot 8 kinderen, alles is mogelijk. Je shopt deze kinder bankjes nu ook gemakkelijk online. Koop je online een bankje, dan wordt het gratis thuis geleverd.