Kinderbureaus

Houten kinderbureaus met opbergruimte

De kinderbureaus van JunkTrunk® zijn zo ontworpen dat spelen, werken, leren én opbergen centraal staan. Alle kinderbureaus hebben een stoer, vernieuwend en eigentijds design. Dit betreft een hip en industieel design dat qua kleurstelling uitstekend in ieder interieur past. Deze multi-funtionele houten kinderbureaus zijn stuk voor stuk voorzien van een openklapbaar tafelblad en een handig bergvak voor speelgoed, leesboekjes, schriften, schoolboekjes etc. Alle kinderbureaus zijn zowel los als in een complete set met stoeltje leverbaar. Voor de allerkleinsten die toe zijn aan hun eerste echte kinderbureau heeft JunkTrunk een mooi compact kinderburo waarvoor in iedere woonkamer wel een plaatsje vrij is. Je kunt het kinderburo eenvoudig combineren met een mooi krukje of stoeltje of zelfs met een bankje met klep. Kies zelf je eigen combinatie die het beste in en bij de beschikbare ruimte of kinderhoek past.

Voor de wat grotere kinderen zijn er mooiekinderbureaus die je leuk kunt combineren met een bijpassende bank of een stel krukjes. Een elegant model tafel dat eenvoudig tegen een wand te plaatsen is in iedere ruimte of speelhoek. Ook bij deze mooie tafel met klep kun je je eigen zitmeubels kiezen zodat je steeds weer je eigen unieke kinderbureaus kunt samenstellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een handige twee persoons bank of twee compacte krukjes. Of een stoeltje én een krukje. De keuze is aan jou. Kies voor je eigen originele kinderbureaus die bij jouw interieur het beste aansluiten.

De houten kinderbureaus van JunkTrunk kun je nu eenvoudig online kopen en ze worden bovendien gratis bij je thuis bezorgd. Kinderbureaus van JunkTrunk, dat is spelen, leren én opbergen inéén!