Kindertafel en Stoelen

Kindertafel en stoelen,kies je favoriet online

JunkTrunk Kindertafel en stoelen zijn gemakkelijk in vrijwel ieder interieur te combineren en zijn de perfecte basis voor een opgeruimde kinderhoek. Ze zijn de perfecte speelgoed opbergers voor ieder huis! Deze super handige kindertafel en stoelen set zorgt niet alleen voor net opgeruimd huis maar geeft ieder kind zijn eigen speelhoekje om zich uit te leven met tekenen, kleuren, bouwen en nog veel meer.Deze mooie kindertafel en stoelen van JunkTrunk zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en opstellingen.

Kindertafel en stoelen set

Een JunkTrunk set met kindertafel en stoelen is een speelmeubel én opbergmeubel in-één.
De kleptafels hebben onder het tafelblad een opbergvak voor kinderspullen. Zodra je de tafel openklapt komt een enorm bergvak voor kinderspulletjes tevoorschijn. Tegelijkertijd kan er aan beide tafelbladen gespeeld, getekend en geknutseld worden. Handig en praktisch; fijn voor kinderen én ouders. Deze kindertafel met klep is leverbaar in drie maten; een twee persoons tafel, een vier persoons tafel en een grote kindertafel voor zes tot acht kinderen.

Daarnaast is er ook een vierkante en ronde kindertafel set leverbaar. Ook deze kindertafel en stoelen sets zijn multi inzetbaar en voorzien van bergvakken. Je kunt deze kindersets op allerlei manieren combineren en zelf je ideale set samenstellen met een kindertafel en stoelen, opbergstoeltjes of krukjes. Zo ben je verzekerd van een uniek meubel dat aan al je wensen voldoet.

Niet onbelangrijk is natuurlijk ook het materiaal en de afwerking. De kindertafel en stoelen van JunkTrunk zijn gemaakt van 18mm dik berkenhout en zijn door deze zware houtkwaliteit zeer stabiel en robuust. Daarnaast sluit de blank houten look goed aan bij de meeste interieurs, zowel modern,landelijk als kleurrijk (zoals bijvoorbeeld de kinderkamer).

Kies ook zo’n handig opbergmeubel voor je kinderen. Alle kindertafel en stoelen van JunkTrunk bestel je gemakkelijk online. Een goede gelegenheid om direct met een mooie en opgeruimde kinderspeelhoek te beginnen..