Verzenden & retourneren

Ruim 95% van al onze leveringen vinden plaats binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Aangezien wij binnen Europa beschikken over een drietal magazijnen, kan het in een enkel uitzonderlijk geval voorkomen dat uw order op dezelfde dag in 2 afzonderlijke zendingen wordt uitgeleverd.
Alle bestellingen worden gratis verzonden binnen Nederland en België. Voor levering in andere landen, gelieve ons eerst vooraf telefonisch te contacteren. Uw vervoerpartners zijn DHL en DB Schenker.

Nadat wij uw bestelling hebben verzonden, ontvangt u in een aparte e-mail nog de Track&Trace code zodat u de bestelling kunt volgen. Mocht u tijdens de levering niet thuis zijn, dan zal de vervoerder de volgende werkdag nogmaals trachten uw bestelling af te leveren. Mocht dit ook niet lukken, dan zal de vervoerder een kaartje in uw brievenbus stoppen met het verzoek even te bellen voor een nieuwe leverafspraak.
In het uitzonderlijke geval dat een door u besteld product niet voorradig is, zullen wij u even telefonisch contacteren wanneer de levering wel plaats kan vinden. Ook kunt u dan aangeven toch van de koop af te zien.
 


Uw 3 zekerheden
:
- gratis verzending via DHL of DB-Schenker 

- 14 dagen bedenktijd na levering
- niet goed? Geld terug!

Mochten wij onverhoopt een verkeerd artikel uitleveren, dan zullen wij dit zonder kosten retour halen en het juiste artikel bezorgen. Wij werken hierbij exact volgens de richtlijnen van Thuiswinkel Waarborg. Bovendien is op al uw aankopen het herroepingsrecht van toepassing hetgeen inhoudt dat tot aan 14 dagen na levering het recht heeft de koop op afstand te ontbinden zonder opgave van reden. Indien u dit vooraf aan ons laat weten heeft u vanaf dat moment nog maximaal 14 dagen de tijd om de goederen naar ons te retourneren. U mag de ontvangen producten uit de verpakking halen om te bestuderen of deze aan uw verwachtingen voldoen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Mocht u toch besluiten de artikelen te retourneren dan kunt u gebruik maken van het herroepingsrecht. Klik hier om het retourformulier te downloaden. Ook kunt u hiervoor gebruik maken van het onaangepaste Europese modelformulier. Tevens kunt u dit modelformulier gebruiken om alleen aan te geven dat u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht.

Retouradres:
JunkTrunk® Nederland
Laan van Brabant 24
4701BK  ROOSENDAAL

JunkTrunk® België
Deken Verbiststraat 7
2910  ESSEN

 
De retourkosten van verzending zijn wel voor onze rekening indien:
- wij het verkeerde product geleverd hebben
- wij de verkeerde aantallen geleverd hebben
- het product bij u beschadigd is aangekomen
In alle andere gevallen zijn de retourkosten van verzending voor rekening van de klant. Het volledige aankoopbedrag zullen wij crediteren. De terugbetaal termijn is zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd.
 

Op het moment dat u een artikel wilt omruilen, vragen wij u telefonisch even contact met ons op te nemen:
Nederland: 076 - 53 19 278 
België: 03 / 636 49 95 
U verneemt dan van één van onze medewerkers de juiste handelswijze om zonder veel rompslomp dit vlot te regelen. Tijdens kantooruren (09:00 tot 17:00, maandag t/m vrijdag) staan wij u graag persoonlijk te woord. Buiten kantooruren kunt u ook het contactformulier invullen op de pagina "klantenservice".