Kindertafels

Stoere design kindertafel - kindertafels JunkTrunk

Een kindertafel van JunkTrunk is een leuk stoer meubel voor de kinderhoek. Maar ze hebben meer in huis! Alle kindertafels hebben een bijzonder functioneel design en zijn uitgerust met super handig opbergvak voor speelgoed, boekjes, potloden, pennen of andere kinderspulletjes. Zo heb je gelijk een design kindertafel én speelgoedkast inéén. Ook is er een ruim assortiment bijpassende zitmeubeltjes leverbaar zodat je een mooie complete kinderspeelset kunt samenstellen. Deze kindertafels zijn altijd een goede aanvulling op je huidige interieur. Je kunt met de JunkTrunk kindertafels alle kanten op. Ga bijvoorbeeld voor een stoere grote kindertafel en combineer hem met een stoer krukje, bank of zitmeubeltje met opbergruimte. Of kies een klein compact bureautje en combineer het met een handig opbergstoeltje. Met deze kindertafels combineer je zelf een eigen unieke kinderset voor de woonkamer, speelkamer of kinderkamer. 

Naast de kindertafels die voorzien zijn van twee klepdeksels en een ruim opbergvak, heeft JunkTrunk ook speeltafels in het assortiment. Een rond of vierkant model met bergvak in het midden van de kindertafel. Ook weer een multi-functioneel item voor iedere kinderkamer of speelkamer. Met de kindertafels van JunkTrunk heb je altijd een stijlvol interieur. Of het nou voor de speelkamer is of voor in een leuk hoekje in de woonkamer,  met de juiste combinatie van een mooie design kindertafel met stoere stoeltjes is een een prachtige kinderset zo samengesteld. 

Alle kindertafels zijn van massief 18mm dik berken hout, dus zijn super degelijk en stabiel. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf vier tot en met twaalf jaar. Een JunkTrunk kindertafel is qua maatvoering en stevigheid dus ook geschikt voor de wat grotere kinderen, een kindermeubel dat heel wat jaartjes meekan.

Deze kindertafels zijn duurzaam en geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Je bestelt jouw kindertafels gemakkelijk online en je hebt ze de volgende dag al in huis. Een design kindertafel van JunkTrunk is spelen en opbergen inéén