Kindertafels

Stoere houten kindertafel - kindertafels JunkTrunk

Kindertafels van JunkTrunk zijn leuk en stoer voor de kinderhoek of huiskamer. Maar ze hebben meer in huis! Alle houten kindertafels hebben een functioneel design en zijn uitgerust met een handige opbergbak voor speelgoed, boekjes, potloden, pennen etc. Zo heb je gelijk een design kindertafel én speelgoedkast inéén. Ook is er een ruim assortiment bijpassende zitmeubeltjes leverbaar zodat je een mooie complete kinderspeelset kunt samenstellen. 

Kindertafel met opbergruimte

Kindertafel met opbergruimte voor speelgoed. Deze kindertafel met opbergvak is ook ideaal als tekentafel voor kinderen. Gespot in tijdschrift Kinderen! Kies voor één van de mooie kindertafels met opbergvak voor een opgeruimd huis!
€175,00

Langwerpige kindertafel

Mooie lange smalle kindertafel met klep met ruim vak voor speelgoed of schoolspulletjes. Deze lange kindertafel is ook te gebruiken als kinderbureau. Ook bijpassende krukjes of bankjes en stoeltjes leverbaar.
€215,00

Kinderspeeltafel

Mooie houten kinderspeeltafel voor twee tot vier kinderen. Ideaal om samen te spelen, werken, knutselen en bouwen. Bij deze mooie blank houten kindertafel zijn bijpassende JunkTrunk bankjes, krukjes of stoeltjes leverbaar.
€235,00

Kindertafel rond

Deze ronde tafel nodigt altijd uit om samen te spelen. Dit ronde model heeft een opbergbak in het midden. Met stip één van de gezelligste kindertafels uit het JunkTrunk assortiment!
€250,00

Grote kindertafel

Grote kindertafel speeltafel voor 6 of zelfs meer kinderen. Ideaal als activiteitentafel tekentafel, knutseltafel, bouwtafel. Onlangs nog gezien op LEGO World!
€319,95

Vierkante tafel

Deze vierkante kindertafel is een van de multi-functionele kindertafels van JunkTrunk. Met opbergvak in het midden. Kan ook eenvoudig in een hoek geplaatst worden. Ruimtebesparend, mooi en handig!
€250,00


Kindertafels van blank hout

Deze kindertafels van blank hout zijn altijd een goede aanvulling op je huidige interieur. Je kunt met de JunkTrunk kindertafels alle kanten op. Ga bijvoorbeeld voor een stoere grote kindertafel en combineer hem met een stoer krukje, bank of zitmeubeltje met opbergruimte. Of kies een klein compact bureautje en combineer het met een handig opbergstoeltje. Alle tafels hebben een lichte Scandinavische look en passen daarmee makkelijk in de meeste interieurs. Met deze design kindertafels combineer je zelf een eigen unieke kinderset voor de woonkamer, speelkamer of kinderkamer. 

Naast de kindertafels die voorzien zijn van twee klepdeksels en een ruim opbergvak, heeft JunkTrunk ook speeltafels in het assortiment. Een rond of vierkant model met bergvak in het midden van de kindertafel. Ook weer een multi-functioneel item voor iedere kinderkamer of speelkamer. Met de kindertafels van JunkTrunk heb je altijd een stijlvol interieur. Of het nou voor de speelkamer is of voor in een leuk hoekje in de woonkamer,  met de juiste combinatie van een mooie design kindertafel met stoere stoeltjes is een een prachtige kinderset zo samengesteld. 

Alle kindertafels zijn van massief 18mm dik berken hout, dus zijn super degelijk en stabiel. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf vier tot en met twaalf jaar. Een JunkTrunk kindertafel is qua maatvoering en stevigheid dus ook geschikt voor de wat grotere kinderen, een meubel dat heel wat jaartjes meekan.

Deze kindertafels zijn duurzaam en geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Je bestelt jouw kindertafels gemakkelijk online en je hebt ze de volgende dag al in huis. Een design kindertafel van JunkTrunk is spelen en opbergen inéén!