Kinderopbergmeubel - de mooiste speelgoed opbergers voor de woonkamer en kinderkamer

Kinderopbergmeubel - de mooiste speelgoed opbergers voor de woonkamer en kinderkamer

Ook op zoek naar een leuk opbergmeubel voor speelgoed in de woonkamer of kinderkamer? Bekijk hier de leukste en meest praktische oplossingen!

Kinderopbergmeubel voor speelgoed

Ook op zoek naar leuke en handige speelgoedopbergers voor in de woonkamer?
Kinderen spelen een groot deel van de dag in en rondom het hele huis; beneden in de woonkamer, boven in de kinderkamer, in de keuken. Druk bouwen en spelen met lego, playmobil, poppen, autootjes en noem maar op. Ongemerkt kom je er aan het eind van de dag achter dat er weer een spoor van speelgoed door het huis zwerft. 

Meestal liggen de kids dan weer op bed en dan kun je zelf weer fijn aan de slag met opruimen.
Een handige oplossing voor het “rommelprobleem” is een kinderopbergmeubel. Een gewone speelgoedkast in de woonkamer is een optie maar leuker is een kinderopbergmeubel dat niet alleen gemaakt is om rommel op te bergen maar dat ook dient als speelmeubel. Een opbergbank bijvoorbeeld, de ideale opbergkist maar dan op pootjes. Een opbergtafel is ook een leuk idee, een tafel met klepdeksels is de ideale speelgoedopberger voor de woonkamer of kinderkamer.

 

Bekijk hier de handigste kinderopbergmeubels

 
 

Speelgoedkast in de woonkamer?

 

Kinderopbergmeubels voor de woonkamer zijn er genoeg. Van stoere steigerhouten speelgoedkasten tot brocante opbergkisten. Maar vaak nemen deze meubels ongemerkt veel plaats in beslag, zeker in de woonkamer of kinderkamer is een speelgoedkast best in sta-in-de-weg.
Handiger en bovendien plaatsbesparend is een kinderopbergmeubel in de uitvoering van een kindertafel met opbergruimte, een kinderbankje met opbergruimte, een kinderschrijftafeltje met opbergruimte…. Allemaal twee-in-een kinderopbergmeubels voor de speelhoek in de woonkamer of kinderkamer. En nog leuker, de kids hebben gelijk een compleet kinderhoekje voor zichzelf. Bekijk hier kindertafels met opbergruimte.

Neem ook eens een kijkje op het Pinterestbord van JunkTrunk. Hier hebben we nog veel meer voorbeelden en ideeën verzameld voor het opruimen van diverse soorten speelgoed.
Want nooit meer rondslingerend speelgoed, wie wil dat nou niet?

De JunkTrunk kindermeubels zijn direct de volgende dag leverbaar. Ze zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Er is een uitgebreid assortiment van tafels in diverse soorten en maten, stoeltjes, krukjes en bankjes. Allemaal mooie speelgoed opbergers en onderling te combineren. 

Reacties

  1. JunkTrunk JunkTrunk

    Beste Winnie, de tafel die op de linkerafbeelding staat is een 2 zits tafel met klep. Deze kun je als complete set met 2 krukjes kopen maar je kunt ook je eigen set samenstellen. Dus bijvoorbeeld een tafel met 2 krukjes en 1 stoeltje, of een tafel met drie krukjes. Alle meubeltjes zijn onderling met elkaar te combineren.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.