Scandinavische kinderkamer - stijlvolle kinderkamers met deens design

  • Geplaatst op
  • 0
Scandinavische kinderkamer - stijlvolle kinderkamers met deens design

De Scandinavische kinderkamer inrichten? Met deze kindermeubels van Deens design krijgen kinderkamers een stijlvolle Scandinavische look.

Scandinavische kinderkamer - Deens design


Kinderkamer Scandinavische stijl - opgeruimd en minimalistisch

Een Scandinavische kinderkamer is tegenwoordig helemaal trendy. De minimalistische look gecombineerd met mooie functionele design meubelen is een interieurtrend die we steeds vaker zien, zowel in de woonkamer als in de kinderkamer. De Scandinavische stijl in kinderkamers is een stijl die op de natuur is gebaseerd en waarin veel gebruik wordt gemaakt van robuuste houten kindermeubels, wollen kussens en plaids en rieten manden. De basiskleur van dit interieur is wit, aangevuld met een paar pasteltinten en wat zwart. Accessoires zijn voorzien van grafische prints. Dit alles zorgt voor een rustig en licht interieur.

Scandinavische kinderkamer - functioneel kindermeubilair

Scandinavisch design kenmerkt zich door slimme en handige innovaties en functioneel meubilair.
De Scandinavische kinderkamer wordt vaak ingericht met houten kindermeubels met een stoer en tijdloos design. JunkTrunk is een van de merken die zowel stoere als multi-functionele kindermeubels ontwerpt.
De kindermeubels van JunkTrunk zijn autenthiek, minimalistisch en multi-functioneel. Doordat ieder meubel voorzien is van opbergmogelijkheden voor speelgoed zorgen deze mooie blank houten kindermeubels voor een nette opgeruimde speelplek voor de kinderen. 

Bekijk hier mooie kindermeubels voor een Scandinavische kinderkamer

JunkTrunk kindermeubels zijn stevig, robuust en tijdloos. Deze stijlvolle kindermeubels passen niet alleen in de Scandinavische kinderkamer maar zijn evengoed geschikt voor de woonkamer of speelkamer in een minimalistische stijl. Alle meubeltjes zijn onderling te combineren. Het speelgoed kan eenvoudig worden opgeruimd in de meubels.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden