Playmobil opbergen en opruimen - handig Playmobil opbergysteem

  • Geplaatst op
  • 1
Playmobil opbergen en opruimen - handig Playmobil opbergysteem

Playmobil opbergen? Een super handige playmobil speeltafel opbergsysteem voor het opruimen van alle Playmobil. Een handige twee-in-één Playmobil tafel.

Playmobil opbergen in een Playmobil Speeltafel


Ook zo'n grote berg Playmobil in huis? Poppenhuis, dierentuin, manege, ziekenhuis, vliegveld, speeltuin...
Vaak ligt de vloer in de woonkamer, speelkamer of kinderkamer bezaaid met poppetjes, huisjes, dieren en allerlei kleine onderdeeltjes. Playmobil opbergen op een handige en makkelijke manier is een uitdaging.
Vaak wordt gekozen voor allerlei plastic bakken of opbergdozen. Maar het is natuurlijk ook leuk om alle bouwwerken te laten staan en toch alles netjes op te ruimen. Dan is een kindertafel met opbergruimte een goede optie. Bovenstaande afbeelding is een Playmobil tafel voor 2 kinderen. Dit model met werkbladen is ook leverbaar in een medium en large model. Daarnaast is er een vierkant, rond en langwerpige variant verkrijgbaar.


 

Bekijk hier alle Playmobil kindertafels

 

 

Playmobil speeltafel - handig en netjes

 

Speelgoed dat veel gebruikt wordt kun je handig opbergen in multi functionele kindermeubelen. JunkTrunk heeft een heel handig kindermeubel waarin je Playmobil kunt opbergen én de mooiste sets kunt uitstallen. De Playmobil speeltafel is voorzien van twee werkbladen die je open en dicht kunt klappen. Onder de werkbladen is een ruim opbergvak voor het opbergen van Playmobil. De werkbladen kun je ook open laten zodat er ruimte is om aan te bouwen en om de Playmobil sets uit te stallen. Zo heb je ook geen rommel op de grond.
 

Playmobil opbergen in de woonkamer


De Playmobil speeltafel kan goed worden gecombineerd met bijpassende bankjes of stoeltjes waar ook weer opbergruimte inzit. Playmobil opbergen is zo een fluitje van een cent. De speeltafel is gemaakt van stevig blank hout en past qua design bij zowat alle woonstijlen. Zo hebben de kids hun speelgoed altijd bij de hand en wordt de woonkamer niet een bonte verzameling van gekleurd rondslingerend speelgoed.

 

Reacties

  1. JunkTrunk JunkTrunk

    Beste Marian, bedankt voor je bericht. Alle informatie over prijzen, afmetingen en andere specificaties van deze tafel kun je vinden op de pagina: https:www.junktrunk.nl/kindertafels. Of klik op de bovenstaande button in het artikel: "bekijk hier alle Playmobil kindertafels".

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.