Playmobil opbergen en opruimen - handig Playmobil opbergysteem

  • Geplaatst op
  • 1
Playmobil opbergen en opruimen - handig Playmobil opbergysteem

Playmobil opbergen? Een super handige playmobil speeltafel opbergsysteem voor het opruimen van alle Playmobil. Een handige twee-in-één Playmobil tafel met werkblad om de leukste modellen op te stellen.

Playmobil opbergen in een Playmobil Speeltafel


Ook zo'n grote berg Playmobil in huis? Poppenhuis, dierentuin, manege, ziekenhuis, vliegveld, speeltuin...
Vaak ligt de vloer in de woonkamer, speelkamer of kinderkamer bezaaid met poppetjes, huisjes, dieren en allerlei kleine onderdeeltjes. Playmobil opbergen op een handige en makkelijke manier is een uitdaging.
Vaak wordt gekozen voor allerlei plastic bakken of opbergdozen. Maar het is natuurlijk ook leuk om alle bouwwerken te laten staan en toch alles netjes op te ruimen. Dan is een kindertafel met opbergruimte een goede optie.

 

Playmobil speeltafel - handig en netjes


Speelgoed dat veel gebruikt wordt kun je handig opbergen in multi functionele kindermeubelen. JunkTrunk heeft een heel handig kindermeubel waarin je Playmobil kunt opbergen én de mooiste sets kunt uitstallen. De Playmobil speeltafel is voorzien van twee werkbladen die je open en dicht kunt klappen. Onder de werkbladen is een ruim opbergvak voor het opbergen van Playmobil. De werkbladen kun je ook open laten zodat er ruimte is om aan te bouwen en om de Playmobil sets uit te stallen. Zo heb je ook geen rommel op de grond.


Playmobil opbergen in de woonkamer


De playmobil speeltafel kan goed worden gecombineerd met bijpassende bankjes of stoeltjes waar ook weer opbergruimte inzit. Playmobil opbergen is zo een fluitje van een cent. De speeltafel is gemaakt van stevig blank hout en past qua design bij zowat alle woonstijlen. Zo hebben de kids hun speelgoed altijd bij de hand en wordt de woonkamer niet een bonte verzameling van gekleurd rondslingerend speelgoed.

Reacties

  1. Irene Irene

    Hoeveel kost deze tafel, ben namelijk wel geïnteresseerd en mijn zoon heeft enorm veel, vooral klein playmobil, vandaar

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden