Opbergbankjes

Trendy opbergbankjes voor kinderen

Op zoek naar het perfecte opbergbankje? Met de JunkTrunk opbergbankjes met klep weet je zeker dat je goed zit. Opbergbankjes zijn de must-have voor ieder gezin. Deze super handige kinder opbergbankjes zijn opbergkist en zitmeubel ineen en staan altijd garant voor een opgeruimd huis.

Houten kinderbankje met opbergruimte

Dit mooie houten kinderbankje met opbergruimte en klep is een onmisbaar kindermeubel voor iedere kinderkamer of speelkamer. Speelgoed opruimen was nog nooit zo leuk!
€122,50

Kinderklepbankje

Dit unieke kinderklepbankje is niet alleen mooi maar ook erg praktisch vanwege het grote speelgoed opbergvak. Handig kinder opbergbankje met klep met een mooi design.
€142,50

Opbergbank kinderen

Opbergbank kinderen. Deze fraaie en super degelijke klepbank is voor kinderen een zitmeubel en speelgoedkist ineen! Zowel los te gebruiken als in combinatie met de grote 6-zits kindertafel.
€152,50

Kinderbank met opbergruimte

Deze grote kinderbank met opbergruimte staat geweldig in de kinderkamer of in het kinderhoekje in de woonkamer. Handig zo'n speelbank en speelgoedkist ineen!
€167,50

Houten kinder opbergbankjes in diverse maten

Deze houten kinder opbergbankjes zijn leverbaar in een twee-zits of drie-zits variant en met of zonder rugleuning. Met een elegant en eigentijds stoer design dat zowel kinderen als ouders aanspreekt. Voor iedere ruimte, kamer of interieur is er een mooi bankje te vinden. Naast het super handige tweezits bankje, dat werkelijk overal zijn nut bewijst, zijn er vele stijlvolle en trendy opbergbankjes. 

Kies je voor een opbergmeubel voor 1,2 of drie kinderen, en heb je liever een opbergbankje zonder of mét rugleuning? Je vindt ze allemaal hier.

Opbergbankjes voor de kinderkamer en speelhoek

De opbergbankjes van JunkTrunk zijn qua zithoogte geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Wist je trouwens dat ook grotere kinderen én volwassenen gemakkelijk gebruik kunnen maken van deze super degelijke bankjes?

Wat je ook uitkiest voor je kinderen, het gaat om de combinatie die je maakt. Zo kun je met deze opbergbankjes een hele complete speelhoek maken, door bijvoorbeeld een houten twee zits bankje te combineren met één van de robuuste kinderspeeltafels van JunkTrunk. Uiteraard kun je ook voor een klein compact speelhoekje gaan . In dat geval kies je voor een klein kinderlessenaartje met een stoer klein krukje.

Eén van de meest populaire varianten is de twee persoons tafel met klep gecombineerd met twee houten opbergstoeltjes. Met deze handige én mooie opbergbankjes ziet de kinderhoek er altijd goed verzorgd uit.
Shop vandaag nog je opbergbankjes online dan leveren wij jouw meubeltjes gratis bij je thuis. .