Kindertafel met Banken

Kindertafel met bankjes


Een stoere kindertafel met bankjes is een ideale kinderspeelset. JunkTrunk heeft verschillende maten tafels met bijpassend bankje. De tafel wordt in twee delen opengeklapt en eronder bevindt zich een groot speelgoedvak. Ideaal voor bijvoorbeeld knutsel-of tekenspullen of constructiespeelgoed zoals LEGO en Playmobil. Maar ook schoolspullen of boekjes vinden gemakkelijk een plaatsje in dit enorme bergvak onder de tafel. Combineer dit super praktische meubel met één of twee banken en je hebt een prachtig complete kindertafel met bankjes.

Vier persoons tafel met 2 banken

Bijzonder praktische tafel met groot speelgoed opbergvak onder het tafelblad. Met twee solide houten 2 zits kinderbanken heb je een complete kinderset.
€450,00

Vier persoons tafel met 2 opbergbanken

Voor de allergrootste rommelmakers; een innovatief en unieke opberg kinder tafel voor 4 kinderen en twee ruime opbergbankjes. Een super fraai en veelzijdig opbergmeubel!
€485,00

Kindertafel hout - 6 persoons

Royale 6 persoons kindertafel van blank hout met openklapbaar tafelblad en twee ruime kinder zitbanken. Een speeltafel, knutseltafel en tekentafel in-één. Met zwarte poten voor een industriële look.
€550,00

Speeltafel met opbergruimte

Speeltafel met opbergruimte en twee royale banken. Maar liefst 6 kinderen vinden een plaatsje. aan deze grote handige kinder speeltafel met eronder een opberg vak voor speelgoed. Handige meubels van JunkTrunk.
€595,00


JunkTrunk meubels zijn bijzonder stevig, stabiel en robuust. De zware kwaliteit hout garandeert urenland veilig speelplezier. De kindertafel en bankjes zijn stevig op de massiefhouten poten, gaan niet schuiven en zijn geschikt voor intensief gebruik. Zowel de kindertafel als de banken zijn afgewerkt met een lak op waterbasis wat schoonmaken vergemakkelijkt.

Er is keuze uit een vier-persoons kindertafel met banken en een zes-persoons tafel met bank (en). De kinderbanken zijn er in twee varianten; een houten bank met vaste zitting en een bank met opbergruimte. Alle combinaties zijn mogelijk. Bekijk hier ons complete aanbod kindertafels. Zo kun je bij een opstelling tegen een wand kiezen voor een tafel met bankje zonder rugleuning en een bankje mét rugleuning. Kies je eigen unieke set voor optimaal speelplezier.

Deze set met kindertafel en bankjes is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar en kan door de wat grotere maatvoering ook gemakkelijk gebruikt worden door grotere kinderen tot en met twaalf jaar.
Een JunkTrunk set koop je voor jarenlang speel- en opbergplezier.

Je kunt de kindertafel met bankjes nu eenvoudig online kopen en bovendien gratis laten verzenden naar je huisadres. Met een kindertafel en bankje van JunkTrunk zit je altijd goed!