Kindermeubels design; spelen en opbergen in-één!

Hippe kindermeubels  voor woonkamer en speelkamer

JunkTrunk kindermeubels zijn hippe design meubelen van blank hout voor kinderen van 3 jaar en ouder. Een JunkTrunk design kindermeubel is twee in één: een vaste speelplek voor de kinderen én een vaste opbergplek voor hun speelgoed. Een speelgoedkist tafel dus. De eigenzinnige kindermeubel naam JunkTrunk betekent letterlijk  “rommel-koffer” of “rommel-kist”. JunkTrunks zijn leuke kindermeubels voor de woonkamer, kinderkamer of speelkamer.

JunkTrunks zijn exclusieve design kindermeubels met een unieke maatvoering. De meubels zijn qua grootte en stevigheid geschikt voor kinderen vanaf drie tot en met twaalf jaar. Meegroei design meubels dus die jarenlang meegaan.

Houten kindermeubels met opbergruimte

De houten kindermeubels van JunkTrunk staan voor spelen én opruimen in-één. Het praktische kindermeubilair zijn allemaal voorzien van een ingenieus opbergvak en een strak design. Bekend uit de woonbladen is natuurlijk onze kinder tafel met klep; een handig en praktisch speel- en opbergmeubel met bijpassende kinderbankjes.

De stoere en kindvriendelijke kindertafels van JunkTrunk zijn gefabriceerd van uiterst duurzaam beuken- en berkenhout, hebben basic kleuren, ronde hoeken en verzonken scharnieren. Geen poespas, maar functioneel design. Een JunkTrunk past overal bij, zeker in het tegenwoordig zo populaire scandinavische interieur. Onze design kindermeubels zijn de oplossing voor het inrichten van een speelhoek in de woonkamer, speelkamer of kinderkamer.

Wil je een speelhoek op maat? Kan allemaal, ga naar onze pagina Mix & Match, kies een aantal leuke items bij elkaar en ontwerp je eigen speelhoek. En voor nog meer inspiratie adviseren wij een bezoek aan het speelmeubel assortiment op Kinderspel.

Kindermeubels online kopen

Ben je op zoek naar mooie exclusieve kindermeubels? Dan kun je bij JunkTrunk je hart ophalen. Je kunt hier leuke én handige kindermeubeltjes gemakkelijk online bestellen. 

Wanneer je JunkTrunk houten kindermeubels aanschaft bent u verzekerd van een mooi en degelijk kwaliteitsproduct. Al onze producten zijn gefabriceerd van een degelijk en zware kwaliteit hout en voldoen aan alle veiligheidseisen voor kinderhoeken. 

Kindermeubel voor de woonkamer en kinderkamer

Een populair kindermeubel voor de woonkamer uit ons assortiment is kindertafel met klepdeksels. Deze tafel is heel praktisch in gebruik en verkrijgbaar in drie verschillende maten. Van een compact twee zits model tot een lange tafel voor wel zes tot acht kinderen! Het unieke van deze tafel is dat het eigenlijk een twee-in-één kindermeubel is dat spelen en opruimen combineert. Een stoere combinatie van een speelgoedkist en een tafel maakt het JunkTrunk assortiment uniek en praktisch en geschikt voor de woonkamer en kinderkamer.

Je kunt alle meubels zelf combineren met stoeltjes, krukjes of bankjes tot een eigen unieke set en opstelling, een kindertafel op maat dus! Ons kindermeubilair past met het blank houten design in ieder interieur, deze hippe kindertafel past perfect in een modern, landelijk of kleurrijke ruimte.

JunkTrunk design meubels zijn direct uit voorraad leverbaar en worden bovendien gratis verzonden.
 

Klantenservice - Contact