Lessenaartje kopen? De mooiste houten kinder lessenaartjes

  • Geplaatst op
  • 0
Lessenaartje kopen? De mooiste houten kinder lessenaartjes

Dit houten lessenaartje is het ideale meubeltje voor elk kind. Mooie kinder lessenaartjes van hout met bijpassend stoeltje. Eenvoudig online te kopen bij JunkTrunk kindermeubilair.

Handig Lessenaartje met klep


Bij JunkTrunk kindermeubels bieden we onze klanten een ruim aanbod aan de meest uiteenlopende kindertafels, lessenaartjes en design kindermeubilair. Je bent bij ons wat dat betreft dan ook aan het juiste adres voor een mooie lessenaartje voor kinderen, maar ook complete kindermeubelset en speeltafels behoren tot ons assortiment. We hebben als doel onze klanten op  te voorzien van een zeer ruim aanbod aan opbergmeubeltjes in diverse maten en soorten.
Bekijk hier het bovenstaande houten lessenaartje voor meer informatie

Een modern school lessenaartje van hout

Kinder lessenaartjes zijn tegenwoordig bijzonder populair. JunkTrunk heeft een leuk en compact lessenaartje in het assortiment met een bijpassend krukje of stoeltje. Het kindermeubilair van JunkTrunk is van een solide en degelijke afwerking en voldoen aan alle veiligheidseisen voor kindermeubeltjes.
Dit houten school lessenaartje is gemaakt van berkenhout en wordt gecombineerd met zwarte poten en die het moderne design nog net een tikkeltje extra geven. De houten klepdeksel dient als werkblad en kan na het spelen weer dichtgeklapt worden.

Lessenaartjes en kindermeubilair van JunkTrunk

 
 


In het aanbod van onze webwinkel zijn niet alleen maar lessenaartjes te vinden, je kunt eveneens een keuze maken uit een ruime selectie aan kinder opbergmeubels. Al deze kindermeubels zijn net zoals het lessenaartje voorzien van handige opbergvakken en zijn daarnaast ook onderling te combineren. Zo heb je dus altijd een uniek kindermeubel!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden