Kinderpeelhoek inrichten thuis in de woonkamer

  • Geplaatst op
  • 3

Een mooie kinderspeelhoek inrichten thuis in de woonkamer? De leukste tips voor een gezellig kinderspeelhoekje in de living voor de kids. Voorbeelden van een kinderspeelhoek in de woonkamer.

Een kinderspeelhoek inrichten in de woonkamer of living


Een speelhoekje voor de kinderen, een eigen kinderspeelhoek in de woonkamer, voor de kids is gezellig. Maar hoe kun je het beste een leuke kinderspeelhoek inrichten in de woonkamer zonder dat je huis een grote bonte speeltuin wordt?

De meeste ouders zoeken een kinderspeelhoek in de woonkamer
- die voldoende speelmogelijkheden biedt aan de kinderen
- die niet teveel ruimte inneemt van de woonkamer
- die niet te rommelig is
- die functioneel is
- met kindermeubels die bij de rest van de inrichting passen

Met een compact kindermeubel dat voorzien is van veel opbergruimte én dat ook bij ieder interieur past richt je gemakkelijk een functionele en gezellige kinderspeelhoek in, thuis in de woonkamer of living.

Bekijk hier leuke kindermeubels voor de speelhoek in de woonkamer.

Kinderspeelhoek woonkamer - handige opbergmeubelsDe familie van Ginderen stuurde ons een foto van hun kinderspeelhoek in de woonkamer.
Zij hebben de kinderspeelhoek voor hun zoon en dochter ingericht thuis met een kindertafel met twee openslaande werkbladen. Zo hebben beide kids hun eigen speelplekje om te tekenen, bouwen, lezen of loomen. Compact, netjes en met heel veel opbergruimte! Beide tafelbladen zijn ook weer dicht te klappen, zo houd je al het speelgoed uit het zicht en is de woonkamer weer netjes opgeruimd.

JunkTrunk kindermeubels staan voor spelen en opbergen inéén. Ideaal voor het inrichten van een kinderspeelhoek in de woonkamer. De meubels zijn in verschillende maten en soorten leverbaar.
Alle tafels kun je eindeloos combineren met allerlei bijpassende zitmeubels. Zo kun je de kinderspeelhoek in de woonkamer zo uitgebreid en groot maken als je zelf wilt. Het leuke van deze meubels is dat je op deze manier altijd iets unieks in huis hebt.

Ook interessant: Leuke kindermeubels voor een speelhoek in stijl

Reacties

  1. Mw van Ginderen Mw van Ginderen

    Adviseren jullie voor 4 kinderen een ronde tafel met krukjes of een langgerekte met banken. Het is voor in de speelkamer en er is ruimte voldoende.

  2. JunkTrunk JunkTrunk

    Deze kindermeubels zijn met een blanke matte lak afgewerkt. Maar liefst 3 lagen en bovendien in een kind- en milieuvriendelijke samenstelling.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden