Kindermeubels online kopen en bestellen

 • Geplaatst op
 • 4

Kindermeubels online kopen en bestellen? Bekijk hier ons unieke kindermeubilair en bestel je kindermeubelen online. Gratis verzending!

Kindermeubels online kopen - gratis levering NL en België 


Op zoek naar mooie kindermeubels? Neem eens een kijkje bij de handige kinderopberg-meubels van het kindermeubelmerk JunkTrunk. Strak vormgegeven houten kindermeubilair met een stoere look en handige opbergvakken .Alle kindermeubelen kun je online bestellen; stel je eigen kindermeubelset samen of bekijk onze all-in speelsets. Alle meubels worden gratis geleverd in Nederland en België.

Het houten kindermeubilair heeft een uniek design en is voorzien van vele opbergvakken voor speelgoed en spulletjes. Het kindermeubilair is leverbaar in vele soorten en maten.

Bekijk hier alle speelmeubels en kindermeubels 

De JunkTrunk kindermeubels online kopen en bestellen gaat heel gemakkelijk; op onze website vind je complete kindermeubelsets maar je kunt ook je eigen unieke kindermeubelset samenstellen via de Mix & Match pagina. Alle meubels passen bij elkaar en kunnen samen een unieke set vormen. Zo kan je alle kindertafels combineren met banken, krukjes en stoeltjes.

Reacties

 1. JunkTrunk JunkTrunk

  Beste Desiree,
  JunkTrunk garandeert te allen tijde gratis leveringen. U kunt dus uw aankoop uitsmeren over meerdere jaren: bijvoorbeeld nu alleen de tafel, volgend jaar een stoeltje en het jaar er op nog een opbergbank. Iedere keer worden de artikelen zonder vrachtkosten geleverd.

 2. Desiree van der Maat Desiree van der Maat

  Beste, wij overwegen de aanschaf van zo’n kindertafel zonder de stoeltjes. Als we deze later nabestellen, worden die dan ook zonder verzendkosten geleverd?

 3. JunkTrunk JunkTrunk

  Beste Maaike, alle kindermeubels van JunkTrunk die je online kan kopen op de website hebben een levertijd van 1 a 2 werkdagen.

 4. Maaike Maaike

  Over 3 weken is onze tweeling jarig en willen wij de opbergtafel met opberg stoelen kado geven. Als ik die 1 week van tevoren online bestel, heb ik ze dan tijdig in huis. Graag advies.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden