Kinderhoek in de woonkamer inrichten - leuke tips en ideeën!

 • Geplaatst op
 • 4

Kinderhoek inrichten in de woonkamer? Leuke en praktische kindermeubels voor een gezellig kinderhoekje in de woonkamer. Bekijk hier tips en ideeën voor een speelplek in de woonkamer.

Kinderhoek in de woonkamer inrichten - Inspiratie en ideeën

 

Handig kinderhoekje in de woonkamer


Voor kleine kinderen is het fijn als ze een eigen plaats hebben waar ze kunnen spelen. Een speciale kinderhoek in de woonkamer waar ze gezellig met vriendjes kunnen spelen. In iedere woonkamer is wel een kleine ruimte te vinden voor een speciaal kinderhoekje voor de kids. Een leuk kinderhoekje met plaats voor veel speelgoed en een leuk kindermeubel. Helemaal perfect is het natuurlijk als ook het speelgoed een handige opbergplaats krijgt, zodat de woonkamer er leefbaar en netjes uit blijft zien.

Denk bijv. eens aan een kindertafel met opbergruimte; een speelmeubel én opbergmeubel inéén.
Of een opbergbankje, een opbergstoeltje of krukje. Allemaal handige kindermeubels waarmee je snel een praktisch en mooie kinderhoek in de woonkamer creëert.


Bekijk hier handige kindermeubels voor de woonkamer     
                  

Kinderhoek woonkamer - Stoere en praktische kindermeubels


De handige opbergmeubels van JunkTrunk zijn nu eens niet bedacht en ontworpen door een moeder maar door een vader van twee kleine kinderen. Het merk JunkTrunk bestaat uit een ruim assortiment houten kindermeubels die allemaal voorzien zijn van super handige opbergruimte en een stoere uitstraling.Door de speciale maatvoering kunnen deze kindermeubels gebruikt worden van kinderen vanaf drie tot en met twaalf jaar.
Alle kindertafels, bankjes en stoeltjes zijn onderling te combineren tot  ideale combinatie voor de kinderhoek in de woonkamer.


Kinderhoekje in de woonkamer - Binnenkijken


De familie Gijssen stuurde ons een foto van hun nieuw ingerichte kinderhoek in de woonkamer.
Met een handige tweezits speeltafel van JunkTrunk creëerden zij in een handomdraai een complete speel- én opbergplaats voor speelgoed in de living. De houten kindertafel past perfect in de modern ingerichte woonkamer en de vele kinderboekjes en Donald Ducks die voorheen rondslingerden kregen een eigen plek. Zo hebben zij voor de kids hun eigen lees- en kinderhoek ingericht. 

Reacties

 1. L.van Brederode L.van Brederode

  Iedere keer kom ik bij deze meubels terug, maar waar zijn ze verkrijgbaar, wat is de leertijd en wat is de prijs
  en natuurlijk kan het bezorgd worden ? Een grootmoeder

 2. JunkTrunk JunkTrunk

  Het mooie aan de JunkTrunk kindertafels is dat ze heel flexibel en universeel ingezet kunnen worden. Niet alleen als bouwtafel, maar ook als studietafel (bureau), knutseltafel, leestafel, spelletjestafel, eettafel, etc..
  Indien u de tafel als speeltafel of bouwtafel gaat gebruiken, dan kunt u kiezen voor Playmobil, LEGO, DUPLO, kapla, K'nex, etc.. Let u er wel op dat de tafels (en bijbehorende stoeltjes/zitbanken) zijn bedoeld voor opgroeiende kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

 3. Judith van Veldhoven Judith van Veldhoven

  Kan iemand mij vertellen of deze speeltafels als legotafel of duplotafel gebruikt kan worden

 4. Joyce Joyce

  Dit zijn erg leuke neutrale meubels en wij houden wat meer van van ingetogen kleuren, wij hebben deze gekocht echt een top ding!!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden