Inspiratie kinderkamer inrichten - de handigste opberg ideeën

  • Geplaatst op
  • 0

Inspiratie opdoen voor het inrichten van een altijd opgeruimde kinderkamer? Opruim-ideeën voor een mooie, praktische én unieke kinderkamer voor jongens en meisjes.

Inspiratie voor de kinderkamer  - nooit meer rommel


Voor je zoon of dochter ben je natuurlijk op zoek naar inspiratie voor de leukste kinderkamer. Een unieke ruimte die past bij je eigen kind. Met het juiste kleurgebruik met mooie kindermeubeltjes creëer je een originele kinderkamer. Maar met het creëren van een mooie inrichting en sfeer ben je er nog niet, er is ook een praktische kant. Bedenk ook eens hoe en waar je de hoeveelheid speelgoed op een leuke en handige manier kunt opbergen.

In het woontijdschrift VT Wonen kun je altijd veel inspiratie opdoen voor de kinderkamer.
Onlangs verscheen het artikel "Maak je kinderen blij met een eigen kindertafel en stoel" in de rubriek Inspriatie voor de kinderkamer. In dit artikel komen de opbergtafels van JunkTrunk als praktische opbergtip naar voren. Ben je op zoek naar mooie én handige opbergmeubeltjes voor de kinderkamer,
dan heeft JunkTrunk een grote keuze uit opbergtafels, opbergstoeltjes, opbergkrukjes én opbergbankjes.
Genoeg opbergruimte dus voor heel veel speelgoed. Er zijn vele uitvoeringen beschikbaar; voor 1 kind tot wel 6 kinderen. De blank houten meubels passen vanwege de neutrale look zowel in een jongens als meisjes kinderkamer.

Een speciaal kinderhoekje in de kinderkamer geeft kinderen de mogelijkheid gezellig samen te lezen, knutselen of tekenen. Een vaste speelplek waar ze kunnen spelen maar waar ook alles weer netjes kan worden opgeruimd. Op zoek naar opberg inspiratie voor de kinderkamer? 
Bekijk hier alle kindermeubelen van JunkTrunk.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden